Kwaliteit en duurzaamheid
We staan voor vakmanschap en garantie
Vendak Techniek uit Mierlo
Voor alle werkzaamheden aan uw dak
Van bitumen tot EPDM
We verzorgen elke soort dakbedekking
Vorige slide
Volgende slide

WAT DOEN WIJ?

VAN AANLEG TOT REPARATIE VAN UW DAK

Vendak techniek is gespecialiseerd in het vervaardigen van alle platte en licht hellende daken – shingle daken – nieuwbouw – renovatie – groendak – utiliteitsbouw – onderhoud – reparatie van zonnepanelen – inspectie – advies.

Verschillende soorten dakbedekkingen als A.P.P – S.B.S -E.P.D.M zijn nog steeds de meest gebruikte materialen met een lange levensduur voor het traditionele platdak en worden nog veelvuldig toegepast.

Wij verwerken en gebruiken ook diverse soorten isolatie van duurzame kwaliteit voor Uw dak. Zink en lood werken is veelal maatwerk en wordt ook door ons verzorgd en uitgevoerd. Duurzame daken als energiedaken – daktuinen en gebruiksdaken worden door ons vevaardigd met E.P.D.M. en/of bitumen warm of koud verkleven is voor ons geen probleem.

Wij zijn ook gecertificeerd om uw dak te beveiligen met permanente val/stop beveiliging en voeren jaarlijkse keuringen uit om alles onder controle te houden waardoor uw veiligheid en voor derden gewaarborgd blijft.

naar de mogelijkheden voor uw dak.

Interesse?  Maak en ontvang een op maat gemaakte offerte voor uw dak zonder enige verplichting.

ZONNEPANELEN

Wij leveren en plaatsen voor op het platte dak en licht hellende bitumineuze daken uw zonnepanelen.Uw aanvraag wordt door ons volledig geadviseerd en behandeld. Interesse?? Informeer naar de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan voor advies op maat.
Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteitspanelen van Duits fabricaat en de betere bewezen Chinese kwaliteit met gegarandeerde opbrengsten en minimale degradatie.